Handelsbetingelser

Bestilling af varer hos os skal være nemt og lige til!

Priser

De angivne priser på varerne er baseret på danske kroner inkl. 25% moms for køb af 1 fl. eller 1 stk. Ofte er der under varerne angivet en lavere enhedspris (f.eks. ved køb af 6 fl.), som du kan opnå ved at købe vinene i hele kasser.

Bestilling

Bestilling kan ske via besøg i vores showroom i Silkeborg, telefon, e-mail eller gennem onlinekøb i vores netbutik, www.netvin.dk.  Bestillingen ekspederes hurtigst muligt og ved forsendelse, vil den typisk ankomme hos dig indenfor 1-3 dage efter bestilling. Der tages forbehold for tastefejl, afgiftsændringer og udsolgte varer.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle på www.cavalcade.dk, jvf. dansk lovgivning. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. En bestilling kan altid annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået med en person under 18 år. Hvis vi er i tvivl om din alder, spørger vi dig om billedlegitimation.

Eksport-orders: Please notice, that we do not ship wine to other countries in the EU or abroad!

Betaling

Betaling på netbutikken sker via sikret betalingssystem (OnPay) med Visa Dankort, Mastercard, Visacard eller Mobilepay for private og evt. på faktura for virksomheder. Vi hæver først din betaling for bestillingen på det tidspunkt, hvor ordren er afhentet eller afsendt.

Afhentning

Ønsker du selv at afhente varerne, kan det ske på vor adresse, Sønderborgvej 3J i Silkeborg efter nærmere aftale, enten på info@netvin.dk eller tlf. 4025 4475.

Levering

Ønsker du dine varer leveret lokalt, kan vi som regel levere i Silkeborg-området indenfor 1-2 dage og i Storårhus indenfor 2-4 dage.

Forsendelse

Ønsker du din bestilling tilsendt, kan vi sende med flere forskellige transportfirmaer efter gældende takster. I forbindelse med bestillingen, bliver du spurgt om typen af levering og om du ønsker levering til en firma-/arbejdsadresse eller til din privatadresse.

Bemærk at, at leveringen til din privatadresse er dyrere end til firma-/jobadresse,så vi kan derfor opfordre dig til at få varerne sendt til din firma-/arbejdsadresse (med CVR-nr.)

Andre varer, som glas, kaffe, tilbehør mv. sendes som regel med GLS til en pakkeshop i nærheden af din bopæl.

Mangler/reklamation

Vi gør alt for, at din bestilling på transportvejen ikke beskadiges gennem indflydelse af vejret eller gennem uhensigtsmæssig opbevaring undervejs til dig. Ved ekstreme udetemperaturer tillader vi os at tilbageholde en bestilling og afvente et hensigtsmæssigt forsendelsestidspunkt, så varerne ikke tager skade under transporten.

Evt. påvisning af skader ved modtagelse, påhviler dig som kunde. Skulle der ved leveringen optræde mangler, skal der gøres opmærksom på disse overfor fragtmanden / chaufføren / pakkeshoppen ved modtagelsen. Sørg venligst for, at evt. mangler / beskadigelser påføres fragtbrevet – inden underskrift for modtagelse! Kun på den måde kan vi søge erstatning gennem transportørens transportforsikring.

Fortrydelsesret

Vi yder generelt 14 dages fortrydelsesret på bestillinger. Kontakt os i så fald inden varen returneres, så vi kan træffe nærmere aftale derom. I forbindelse med køb af vin til fester mv., tilbyder vi 14 dages returret på uåbnede og kurante flasker/emballage.

Betalingsoplysninger

Bankforbindelse: Danske Bank       Reg. nr.: 3409   Konto: 10650402

CVR: 26728843       International VAT-/Accise No.: DK26728843200

Kontaktinformation:

  • Netvin.dk
  • c/o Cavalcade Vine
  • Sønderborgvej 3J
  • 8600 Silkeborg
  • Tlf: 4025 4475
  • info@netvin.dk