Om

Netvin er din on-line vinhandel fyldt med herlige livsnyder produkter! Vi brænder for europæiske  – økologiske og biodynamiske – kvalitetsvine, italiensk økologisk kaffe, tyske vinglas og meget mere – som leveres over hele landet.

Vi har siden 2002 været båret af vores passion for at formidle viden, sælge varer af høj kvalitet – og skabe gode kundeoplevelser!

For tiden har vi partnerskaber med ca. 25 vinproducenter i hhv. Frankrig, Spanien, Italien, Østrig, Tyskland og Portugal. Disse producenter er nøje udvalgt, fordi de hvert år kan fremtrylle højtvurderede vine iht. de respektive landes førende vinguides, vinmagasiner mv.

Vores forretningskoncept er ganske enkelt: Vi tilbyder produkter til ærlige priser, som matcher den kvalitet du får!

For vi tror ikke på supermarkedernes hyppigt anvendte ”vilde førpriser” og ”vanvittige nupriser”. Men vi tror på ærlige priser, hvor du som kunde betaler en fair og fornuftig pris for varen!

Vi vælger også at sælge vores varer med en lavere fortjeneste, som oftest er 10-30% under normal butikspris! (derfor er vi også nødt til at påligne lidt fragt på forsendelser!).

Hovedårsagen til, at vi kan sælge vores varer billigere er, at vi selv direkte importerer ca. 90% af vores vine fra dygtige, anerkendte og prisbelønnede producenter. Vi kender dem personligt og ved, at de også ønsker at levere kvalitet og god smag i deres produkter. Ved at importere direkte fra producenterne undgår vi de fordyrende mellemled – og det kommer dig til gode som kunde!

Højere kvalitet koster som oftest lige lidt mere og for vins vedkommende, er dette princip også gældende. Se f.eks. vores artikel om vinpriser under menupunktet Vinviden.

For husk: “Den bitre smag af dårlig kvalitet varer længe efter, at den søde smag af falske rabatter er glemt!