Italien er kendt for mange dejlige produkter, som indgår i italienernes daglige livsnydelse! Udover fremragende råvarer til madlavning og dejlige og varierende vine til ethvert formål – så er god kaffe også ved at være noget, vi forbinder med Italien. Italien har lange traditioner for at lave god kaffe – på ordentlige råvarer!

Vi har en særlig kærlighed til italiensk kaffe, fordi det kort sagt smager bedre en næsten alt andet vi har smagt herhjemme! Derfor importerer vi vores eget, italienske kaffemærke – Caffé Hardy – som med sin særlige ristningsmetode gør, at kafferne herfra er bløde, runde og uden bitterhed.

Den særlige, langsomme ristningsmetode medfører, at kaffebønnerne i gennemsnit ristes i 15-18 min. i modsætning til stort set resten af industriens gennemsnitlige ristningstid på ca. 4 min. Den langsommere ristning hos Caffé Hardy giver en langsom karamellisering af sukkeret i kaffenbønnen, hvilket igen reducerer bitterheden i den færdige kaffe. Kaffebønnen bliver behandlet ordentligt og resultatet er derefter! Iøvrigt er Caffé Hardy langt det meste udbredt kaffemærke i metropolen Milano!

Vi importerer kaffer med rene, økologiske Arabica-bønner, men har også andre blandinger af Arabica og Robusta.

Varianterne Peru og Zanzibar er veganer godkendte! Alle kafferne giver dig som forbruger optimale smagsoplevelser!