På Middelhavslandenes mad-landkort er olivenolie én af de vigtigste ingredienser i den berømmede gastronomi. I adskillige tusinde år har oliventræets frugter givet ernæring og god smag til folk i land og by – både i fast form og i olien derfra.

Dog er der meget olie, som på markedet kaldes “olivenolie” – uden at det har set et oliventræ! Vi har derfor valgt at importere vores egne, certificerede olivenolier, som løbende kontrolleres ift. ægthed og kvalitet.

Så her på shoppen kan du ofte finde olivenolier fra forskellige producenter i Sydeuropa, som smager godt og har en høj, konstant kvalitet. Det er olivenolier, som du bliver ved med at vende tilbage til, som følge af den høje kvalitet!

Viser et enkelt resultat

Olivenolie

Organic, ekstrafin jomfruolivenolie, Katalonien, Spanien, 0,5 l., Celler...

80,00 kr.

Her finder du vores nok mest populære olivenolie fra Spanien. Olivenolien anvendes bedst til dressinger, hvor den tilfører smagen et behageligt “grønt” og friskt touch. Den er nem at bruge og ligger i smagskategorien “medium”.

Olivenolien er håndhøstet i november-december måned, med efterfølgende knusning i stenmølle og koldekstrahering.

Næringsværdi pr. 100 ml.:

Fedt 91 gr.

Karbohydrat 0 gr.

Fiber 0 gr.

Protein 0 gr.

Salt 0 gr.

Vitamin E 20 mg.

 

Smagsprofil