Viser alle 2 resultater

Økologisk mousserende vin
Flocs Cava Reserva Brut, Catalunya, Spanien, N/V, Celler Clos Pons, cava

Flocs Cava Reserva Brut, Catalunya, Spanien, N/V, Celler Clos Pons

110,00 kr. v/3 stk

Klassisk fermentering og efterfølgende lagring på flaske. Fermenteringen er foregået på gærresterne i op til 15 mdr., for at skabe mest mulig smag. Vinen har en flot, elegant og kompleks smag, med et præg af blomster, citrus og æble i en flot syre/frugt balance. Den har en lang og behagelig eftersmag – uden bitterhed!

Smagsprofil

  • Fyldighed
  • Frugtighed
  • Syrlighed
2.7
138,00 kr. v/1 stk Spar op til 84 kr.

Klassisk fermentering og efterfølgende lagring på flaske. Fermenteringen er foregået på gærresterne i op til 15 mdr., for at skabe mest mulig smag. Vinen har en flot, elegant og kompleks smag, med et præg af blomster, citrus og æble i en flot syre/frugt balance. Den har en lang og behagelig eftersmag - uden bitterhed!

Læs mere
Økologisk mousserende vin
Flocs Rosé Brut, Catalunya, Spanien, N/V, Celler Clos Pons, rose cava

Flocs Rosé Brut, Catalunya, Spanien, N/V, Celler Clos Pons

110,00 kr. v/3 stk

En skøn og inciterende duft af blomster og eksotisk frugt. Smagen er flot balanceret mellem en halvtør frugt og venlige syrer, som skaber en behagelig og let drikkelig vin uden bitter eftersmag. Cava’en er ganske fyldig og vil være egnet som aperitif sammen med lidt “hapsere” og som ledsager til forretter. Vinen har ligget på gærresterne i op til 11 mdr. inden endelig klargøring.

Smagsprofil

  • Fyldighed
  • Frugtighed
  • Syrlighed
2.5
138,00 kr. v/1 stk Spar op til 84 kr.

En skøn og inciterende duft af blomster og eksotisk frugt. Smagen er flot balanceret mellem en halvtør frugt og venlige syrer, som skaber en behagelig og let drikkelig vin uden bitter eftersmag. Cava'en er ganske fyldig og vil være egnet som aperitif sammen med lidt "hapsere" og som ledsager til forretter. Vinen har ligget på gærresterne i op til 11 mdr. inden endelig klargøring.

Læs mere