Med vinglas fra Eisch Germany får du Tysk og Böhmisk glasmagertradition i en kombination med moderne og innovativt design! Vi tilbyder et udvalg af topkvalitets krystalglas. som udover at være æstetisk smukke, forbedrer duft- og smagsoplevelsen markant!

Denne effekt hedder SensisPlus og giver forbrugeren en helt unik oplevelse, som ikke opleves med andre glas i samme prisklasse.

Vinens originale struktur og karakter bevares naturligvis i glasset, men efter få sekunder i et originalt Eisch Sensisplus vinglas samles aromastofferne i en forstærket og mere behagelig duft. Umiddelbart efter, når du så smager vinen, vil du opleve den samme forvandling til en vin med endnu større koncentration og intensitet.

De fleste er naturligt skeptiske i begyndelsen, men efter at have prøvet glassene i virkeligheden, må man overgive sig – og det gør alle!

Eisch Germany har gennem de seneste år vundet adskillige fagpriser både i Tyskland og internationalt. Vi og vores kunder er meget begejstrede for produkterne fra Eisch, fordi de giver høj værdi og oplevelse for pengene – i sammenligning med mange andre – og langt større – glasværker.

Hvis du vil afprøve Eisch SensisPlus glassene, inden du køber flere, kan du blot købe et par testglas til at begynde med, for senere at blive overbevist om at “magien” er både ægte og tankevækkende!

Vi er den stolte importør og forhandler af glasvarer fra Eisch Germany!