Coravin Wine System Model 2 inkl. 2 patroner (Sort)

2.295,00 kr.Vintilbehør fra Coravin

Coravin™ Model er den eksklusive model, som kan give dig en masse herlige oplevelser med de allerbedste vine.
Systemet giver dig frihed til at skænke og nyde et glas vin fra enhver flaske til enhver tid, uden at proppen fjernes fra flaskerne.

Smagsprofil

Beskrivelse

Se demonstrationsvideoen: Sådan anvendes Coravin!

Coranvin Model 2 er det bedste værktøj i sin klasse, og beskytter din vin fra oxidering ved hjælp Coravins proprietære teknologi, der efterlader proppen på plads, mens vinen flyder.

*Ny tynd nål, der hælder 20% hurtigere end den oprindelige nål.
*Ny klemmeanordning der er nem at åbne og lukke, og giver et sikkert greb om flasken.
*Coravins gaspatronteknologi, der sikrer at flasken holder tæt – hver gang.
*Farmaceutiske Coravin gaspatroner, der indeholder mere end 99,99% ren argongas, og beskytter resterende vin mod oxidering.

Om Coravin
Coravin er skabt af Greg Lambrecht, der i 1998 øjnede muligheden for at skabe et system hvormed man kunne skænke vin fra flaske uden at fjerne proppen og uden at kvaliteten af den tilbageværende vin blev berørt af “tyveriet”. I 2003 lykkedes det at tappe det første glas og et år senere kunne man ved forskellige blindsmagninger dokumentere at flasker hvor 1/4 eller 1/3 af indholdet manglende stadig performede fint.

Det førte til et patent i adskillige lande i 2005 og i 2009 bestod en lang række vine lakmusprøven op til 5 år efter at man havde haft nålen nede i flaskerne. Den resterende vin i flaskerne var smagsmæssigt identisk med vine fra uberørte flasker købt samtidig med og opbevaret side om side med flaskerne, der havde mærket nålen.

Det førte i 2011 frem til at Coravin LLC blev en realitet og i juli 2013 lancerede firmaet det første kommercielle Coravin system, som straks blev kåret som “Best of what’s new in 2013” af Popular Science.

Siden er det blevet til en stribe priser og Coravin system anses nu som den mest epokegørende nyhed på den internationale vinscene i det nye årtusinde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coravin Wine System Model 2 inkl. 2 patroner (Sort)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment